Prezident Palace Beograd
  • Prezident Palace Beograd
Rezerviši
Dolazak
Dolazak
19 April 2024.
Odlazak
Odlazak
20 April 2024.
Odraslih
Dece
Promo kod

Odaberite period

Rezerviši

Spa & Wellness

U jedinstvenom ambijentu, na 1000m2 ekskluzivnog spa centra zasnovanom na holističkim principima opuštanja i obnavljanja energije, iskusite vrhunski doživljaj relaksacije i wellnessa koji će stimulisati Vaša čula i Vašem telu pružiti potpuni užitak.

Dizajniranom u cilju revitalizacije i prvoklasnog opuštajućeg iskustva, wellness hotela Prezident Palace obiluje sadržajima koji stimulišu poboljšanje zdravlja i dovode do fizičkog i duhovnog balansa.

Jedinstven ugođaj upotpunjen je sadržajima koji obuhvataju bazen, finsku saunu, topli mermerni tepidarijum, parno kupatilo, hidromasažne bazene - jacuzzi, kao i fitnes centar opremljen spravama najsavremenije tehnologije.

Apsolutni doživljaj regeneracije pružiće Vam veliki izbor terapeutskih i relaksacionih masaža posebno prilagođenih Vašoj ličnosti i potrebama, a naše stručno osoblje pobrinuće se za Vaše vrhunsko opuštanje i uspostavljanje fizičke ravnoteže i energetskog balansa.

Crown
Uspostavite harmoniju duha i tela.
Lilly
Crown

Za vaše ultimativno luksuzno zadovoljstvo i intimne trenutke potpunog opuštanja, boravak u našem premium VIP wellness-u omogućiće Vam uživanje na najvišem nivou uz jedinstvenu ponudu i personalozovane standarde usluge.

Prostor namenjen vrhunskim hedonistima i uživaocima ovakvog tipa autentične usluge obuhvata hidromasažni bazen - jacuzzi, saunu, tepidarijume anatomskog oblika i privatnu prostoriju za masaže, savršeno dizajniranih u cilju prvoklasne relaksacije i nezaboravnih trenutaka koji će povećati vašu vitalnosti i dovesti vas u stanje apsolutnog zadovoljstva.

Korišćenje otvorenog bazena, Spa&Wellness centra nije dozvoljeno osobama mlađim od 18 godina.

CENOVNIK Lilly
Spa&Wellness 377
Spa&Wellness 499
Spa&Wellness 500
Spa&Wellness 390
Spa&Wellness 501
Spa&Wellness 358
Spa&Wellness 359
Spa&Wellness 186
Spa&Wellness 185
Spa&Wellness 183
Spa&Wellness 182
Spa&Wellness 187
Spa&Wellness 394
Spa&Wellness 184
Spa&Wellness 395
Učitaj još slika