Prezident Palace Beograd
  • Prezident Palace Beograd
Rezerviši
Dolazak
Dolazak
22 Maj 2024.
Odlazak
Odlazak
23 Maj 2024.
Odraslih
Dece
Promo kod

Odaberite period

Restoran

Autentičan u svojoj ponudi, restoran Marija Antoaneta nalazi se na devetom spratu prelepog baroknog zdanja i predstavlja savršen spoj prefinjenog dizajna i gastronomskog hedonizma.

Zidovi od stakla dozvoliće vam da osetite upečatljiv duh Dorćola, najatraktivnije gradske četvrti koja savršeno kombinuje bogato kulturno nasleđe sa urbanim ritmom moderne evropske četvrti kosmopolitskog duha.

Prostrana terasa restorana pružiće Vam nezaboravan pogled na reku Dunav, veličanstven u svojoj snazi i lepoti.

Inspirisan najmoćnijom ženom francuske kulture koja je pomerala granice estetike, luksuza i stila, restoran Marija Antoaneta sa ponosom nosi ime čuvene francuske kraljice, obožavane heroine sa istančanim ukusom za umetnost i estetiku.

Prefinjen i elegantan enterijer obiluje raskošnim nameštajem bogate barokne ornamentike upotpunjen mermernim detaljima i raskošnim kristalnim lusterima.

Jedinstvenu atmosferu savršeno oplemenjuje fantastična gastronomska harmonija internacionalnih specijaliteta i kuhinje našeg podneblja, ukomponovanim sa aktuelnim kulinarskim trendovima.

Superiornu gastronomsku filozofiju perfektno upotpunjuje fantastična kolekcija vrhunskih vina iz najkvalitetnijih vinorodnih regija u svetu.
U želji da našim gostima ponudimo potpuno nov koncept u kome će se preplitati vizuelni, estetski i kulinarski doživljaji, postavili smo jedinstvene standarde koji donose svetske trendove na beogradsku gastro scenu.

Crown
Luksuzan koncept vrhunske gastronomije.
— Restoran Marija Antoaneta
Lilly
Broj mesta
Broj mesta
70
Kuhinja
Kuhinja
Internacionalna
Sprat
Sprat
9
Adresa
Venizelosova 54, Beograd
Restoran 354
Restoran 355
Restoran 345
Restoran 347
Restoran 346
Restoran 349
Restoran 348
Restoran 351
Restoran 115
Restoran 178
Restoran 350
Učitaj još slika